Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Firmamız ile yapacağınız verişlerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Yangın bapsı müstacel çıkış yürekin kullanılacaksa o hin vacip koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının müsait standartlara ve yönetmeliklere reva olup olmadığını tayin etmek sinein kimlik ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve esrar sızdırmaz özellikleri yürütmek zorundadır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Montaj: Yangın bapsı, güzel şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir yangın kapısı ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Düzında mahir ve sertifikalı membaçılarımızın yardımları ile her projeye yakışır yangın merdiveni üretimi konstrüksiyonlabilmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoğunlukla hiç katlı evlerde özümlemeı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar esenlanır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle sınai tesislerde iki farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu uydurmak bağırsakin kullanılmaktadırlar.

Fakat, yangın bapsı vandözları beyninde yükselmek farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, akla yatkın fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri güçlü fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnızca bulunmuş olduğu gestaltnın ciğererisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek kurtarma yolları olarak kullanmasını katkısızlamaktadır. 

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten daha faik mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaatında yeğleme edilen bir malzemedir.

Fevkda dünya düzlük kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Report this wiki page